dimecres, 4 de maig de 2011

VIDEOS DE L'APD

AIXÍ DE FÀCIL: "A INTERNET MAI SAPS QUÈ FARAN AMB LES TEVES IMATGES..."
Aquest video ens ensenya que no et pots confiar de ningú i que has d’anar amb compte de no ensenyar les teves pertenències a la red, ja que no saps mai el que pot passar amb elles. Encara que li ensenyis a un amic teu, el teu novio o qualsevol persona, encara que sigui de confiança, no et ports refiar de ningú i et pot jugar una mala passada.


BUNNYBOY: "A INTERNET POTS SER QUALSEVOL..."
Aquest video ens ensenya que a la red no saps qui és la persona amb que estás parlant i que es troba a l’altra banda de la pantalla, pot ser qualsevol, conegut o desconegut, i no saps del que és capaç. Per tant has de anar amb compte amb qui et relaciones, el que fas i no fas a l’internet.


El CARTER: "VIGILA LA INFORMACIÓ QUE ENVIES A INTERNET..."
Aquest video ens ensenya que és molt perillós donar la teva informació a internet o a gent que no saps si pot ser perillosa, ja que pots còrrer el risc que altres persones sapiguen on vius i això et pot perjudicar. Et poden fer molt mal.


HOTBABE: "SORPRESA!"
Aquest video ens ensenya que no et pots refiar de ningú, i de que mai saps si t’estan enganyan o no, si es mentida o si es una estafa per riure-se’n de tu. Aixi que tens que anar amb compte amb el que fas per internet i la tecnologia que utilitzes.


LA TUTORÍA: "NO SEMPRE ETS ANÒNIM COM ET PENSES..."
Aquest video ens ensenya que  no hem de possar les nostres coses privades, ja siguin fotos o comentaris, a internet, hem de saber que aquesta informació està exposada a qualsevol individu, el qual pot saber sobre nosaltres i la nostre vida, i aixó pot ser de vegades ens trobem en una situació comprometida.


L'ÀLBUM DE FOTOS: "COM ET VEURAN EN UN FUTUR?"
Aquest video ens ensenya que les fotos que al principi ens poden semblar agradables i divertides però a la llarga recapacitem i pot ser que aquestes fotos que ens semblaven divertides ara ens assemblen de mal gust, comprometides i, fins i tot, ens sentim avergonyits. Mai saps si en un futur aquestes fotografíes les poden veure, i si fos així, depenent de la foto, podriem estar donant una mala imatge de nosaltres mateixos.


NOMÉS ERA UNA BROMA: "TU DECIDEIXES QUÈ VOLS QUE SÀPIGUEN ELS ALTRES..."
Aquest video ens ensenya que hem d’anar amb compte amb les fotos que hi ha al nostre ordinador perquè mai saps si algú, amb intenció de fer una broma, pot penjar-les a internet i d’aquesta manera et perjudiqui i t’avergonyexis d’elles.


POKE: "AIXÓ NOMÉS PASSA A LAS PEL·LICULES"
Aquest video ens ensenya que no has de promorcionar la teva imatge perquè poden agafar-la i posarla a qualsevol lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada